Mini-Soft Tortilla met salade

Dit nieuwe recept voor tacos is gegarandeerd een hit op het volgende taco etentje. Groot of klein - deze verleiding kan niemand weerstaan!
  • Totale tijd 20 Minuten
  • kruid zacht
  • Ingrediënten 6

Ingrédients

  • 1 verpakking Old El Paso ™ Mini Stand 'N Stuff ™ Soft Tortillas
  • 1 verpakking (25 g) Old El Paso ™ Kruidenmengeling voor Tacos
  • 1 eetlepel (15 ml) plantaardige olie
  • 500 g gehakt (20% vet)
  • 35 g sla
  • VERSE ingrediënten voor garnering (zie onderstaande tips)

Bereiding

  • Zet de oven op 205 ° C (gas: stap 6). Smeer de tortilla's voorzichtig in met olie. Plaats op een bakplaat. Bak 4 tot 5 minuten of tot de rand bruin is. Bij afkoeling worden de tortilla's krokant. Zet opzij.
  • Verhit het gehakt in een middelgrote pan (diameter: 25 cm) gedurende 5 tot 7 minuten op middelmatig vuur. Roer af en toe en verwijder het vloeistof. Besprenkel het vlees met de taco kruidenmengeling en blijf roeren tot het volledig bedekt is met de kruidenmengeling.
  • Leg de sla en het vlees gelijkmatig tussen de gebakken tortilla's en voeg VERSE ingrediënten toe naar smaak.

Tips van de chef-kok

VERSE tips als garnering: geraspte cheddar, vers gekookte maïskolven, gehakte uien, gesneden olijven, room, saus, avocado blokjes