Kleurrijke Paprika-Ontbijt-Burrito´s

Zin in sandwiches op zijn Mexicaans? Dat is zo simpel als wat: met een paar eieren en drie verschillende soorten paprika is dit goed ogende en lekkere ontbijt in slechts 25 minuten klaar.
  • Totale tijd 25 Minuten
  • Porties 4
  • Ingrediënten 11

Ingrédients

  • 1 pak met 8 Old El Paso™ Flour Tortillas, verwarmd
  • 1 eetlepel margarine of boter
  • 40 g lente-ui, in stukjes
  • 1/2 middelgrote groene paprika, in blokjes
  • 1/2 middelgrote rode paprika, in blokjes
  • 1/2 middelgrote gele paprika, in blokjes
  • 6 eieren
  • 2 eetlepels melk
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/8 theelepel peper
  • 60 g geraspte kaas met chili

Bereiding

  • Smelt de margarine of boter in een middelgrote pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Voeg de ui en paprika toe en bak het geheel af en toe omroerend 2 tot 3 minuten, tot de groente al dente is.
  • Meng in de tussentijd in een middelgrote kom eieren, melk, zout en peper en klop dit goed door.
  • Giet de ei-mix over de groente in de pan. Verwarm dit vervolgens op middelhoog vuur circa 4 tot 6 minuten, tot het ei gestold is, maar wel nog vochtig; roer het daarbij regelmatig om.
  • Voor het opdienen schept u de ei-mix op 4 warme tortilla´s en strooit er kaas over. Rol de tortilla´s tot slot op.

Tips van de chef-kok

Lekker pikant worden de ontbijtburrito´s met ⅛ gemalen theelepel cayennepeper als ingrediënt voor de ei-mix.