Zoete Mango- Fajita´s

Warme tortilla´s gevuld met zoete, sappige stukjes mango in chili-limoen-siroop, opgediend met vanille-ijs.
 
  • Totale tijd 20 Minuten
  • Porties 4
  • Ingrediënten 7

Ingrédients

  • 1 pak met 8 Old El Paso™ Mini Flour Tortillas
  • 100 g rietsuiker
  • 150 ml koud water
  • 2 grote rijpe mango, geschild, zonder pit en in kleine stukjes gesneden
  • 1 middelgrote rode chilipeper, zonder pitjes en fijngesnipperd
  • Sap en geraspte schil van 1 limoen
  • Vanille-ijs om op te dienen

Bereiding

  • Chili-siroop: Doe alle ingrediënten (behalve de mango´s en het ijs) in een pannetje en roer deze net zolang door elkaar tot de suiker is opgelost. Breng de mix vervolgens aan de kook en laat hem tien minuten pruttelen tot hij siroopachtig is geworden. Laat dit een beetje afkoelen.
  • Doe de stukjes mango in een kom en giet de nog warme siroop erover. Verwarm de Old El Paso™ Mini Flour Tortillas volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Rol de mango in een Old El Paso™ Mini Flour Tortilla. Druppel er een beetje siroop overheen en dien op met een flinke lepel vanille-ijs.

Tips van de chef-kok

Wie wil, kan de mango een paar uur in de siroop marineren.