Vis-Taco´s Met Salsa

Deze typisch Mexicaanse vis-taco´s met Taco Salsa en Flour Tortillas van Old El Paso™ zijn gewoon voortreffelijk – en staan in slechts 25 minuten op tafel.
  • Totale tijd 25 Minuten
  • kruid Mild
  • Porties 12
  • Ingrediënten 10

Ingrédients

  • 1 pak met 6 Old El Paso™ Wrap Tortillas
  • 1 potje Old El Paso™ Taco Salsa Mild 120 g
  • 700 g stevige witvisfilets (bijv. heilbot, kabeljauw of snapper), in blokjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel gemalen komijn
  • ½ theelepel grof zout
  • ¼ theelepel peper
  • 2 teentjes knoflook, fijngesnipperd
  • 2 eetlepels vers citroensap
  • Desgewenst crème fraîche en avocado, tomaat en kropsla (allemaal gesneden)

Bereiding

  • Smeer de visfilets in met 1 eetlepel olijfolie. Strooi er dan komijn, zout en peper over. Zet dit opzij.
  • Verwarm in een grote koekenpan de andere eetlepel olijfolie op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe, roer goed om en fruit hem ongeveer 1 minuut. Voeg dan de vis toe en bak hem ongeveer 5 tot 7 minuten in de pan tot hij een beetje uiteen valt als u erin prikt. Giet tot slot het citroensap over de vis.
  • Verdeel de vis op de tortilla´s, voeg de salsa toe en rol de tortilla´s op. Dien ze op met de overige ingrediënten.