Zoete Tortilla´s Met Bananen En Karamelsaus

Warme tortilla´s gevuld met bananen en zoete karamelsaus, geserveerd met slagroom of ijs.
 
  • Totale tijd 5 Minuten
  • Porties 4
  • Ingrediënten 8

Ingrédients

  • 1 pak met 8 Old El Paso™ Flour Tortillas
  • 15 g boter
  • 140 g fijne bruine suiker
  • 300 ml crème double
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1 theelepel gemalen kaneel
  • 8 bananen, in de lengte gehalveerd
  • Slagroom of ijs

Bereiding

  • Smelt de boter in een grote pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur, voeg suiker en crème double toe en roer net zolang tot de suiker is opgelost. Breng het geheel aan de kook, voeg kaneel, vanille-extract en de bananen toe en wentel deze door de saus.
  • Draai het vuur terug en laat het geheel nog 3 minuten koken tot de bananen een beetje zacht zijn. 3. Verwarm de Old El Paso™ Flour Tortillas volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Leg op elke tortilla twee halve bananen, rol ze op en druppel er een beetje karamelsaus overheen. Serveer dit met slagroom of ijs.

Tips van de chef-kok

Wie het graag een tikje spannender maakt (en wie oud genoeg is), kan nog een scheutje tequila of rum in de karamelsaus gieten!