Mini Churro Stand ‘N’ Stuff™ Soft Tortilla

Probeer deze variant van de klassieke Mexicaanse kaneel-en-suiker lekkernij. Snel gemaakt voor in het weekend, en het ziet er ook nog eens feestelijk uit. Warme bananen in een zachte tarwe tortilla met zoete kaneel en gesmolten stukjes chocolade. Een echt Mexicaans Chimichange gebak.
  • Totale tijd 20 Minuten
  • kruid zacht
  • Ingrediënten 6

Ingrédients

  • 30g boter gesmolten.
  • 1 pak Old El Paso Mini Stand 'N Stuff Zachte tarwe tortilla's
  • 2 theelepels suiker. 1/4 theelepel kaneel
  • 80g verse aardbeien, in stukjes gesneden
  • 40g verse perziken, in stukjes gesneden
  • 40g verse bosbessen
  • 185g Griekse yoghurt
  • 45g honing
  • Verse muntblaadjes

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 205C (gas stand 6)
  • Smeer de tortilla's in met de gesmolten boter.
  • Mix 1 1/2 theelepel van de suiker met de kaneel, en verdeel dit over de tortilla's.
  • Plaats de tortilla's op een bakplaat. Bak in 6-9 minuten af todat de tortilla's lichtbruin kleuren. Laat 10 minuten afkoelen.
  • Mix ondertussen de aardbeien, perziken en bosbessen met 1/2 theelepel suiker. Laat dit voor 5 minuten staan, roer af en toe door.
  • Meng in een andere kom de Griekse yoghurt met de honing.
  • Verdeel de yoghurt over de tortilla's en verdeel hier de fruitsalade overheen. Garneer af met de verse muntblaadjes. Serveer direct, of plaats in de koelkast totdat je het serveert. Geniet ervan!