Mini Stand ‘N’ Stuff™ Soft Tortilla & Guacamole

Dit recept voor tacos is niet alleen snel en gemakkelijk maar ook heerlijk, een gegarandeerd succes op de volgende taco avond. Groot of klein - deze verleiding kan niemand weerstaan!
  • Totale tijd 10 Minuten
  • kruid Mild
  • Ingrediënten 7

Ingrédients

  • 1 verpakking Old El Paso ™ Mini Stand 'N Stuff ™ Soft Tortillas
  • 1 verpakking Old El Paso ™ Kruidenmengeling voor Tacos
  • 1 eetlepel plantaardige olie (15 ml)
  • 3 kipfilets (ca. 575 g); gesneden in kleine, dunne reepjes
  • 110 g guacamole
  • 115 g verbrokkelde geitenkaas
  • VERSE ingrediënten voor garnering naar keuze (zie onderstaande tips)

Bereiding

  • Verhit de olie in een middelgrote pan (diameter: 25 cm) op een middelhoog vuur. Bak de kip in de pan lichtbruin aan alle kanten. Meng af en toe. Strooi de taco kruidenmengeling op het vlees en blijf mengen.
  • Verwarm de tortilla's .
  • Leg het vlees gelijkmatig over de tacos en voeg de guacamole, kaas en VERSE ingrediënten toe naar keuze.

Tips van de chef-kok

Verfrissende guacamole is makkelijk te maken. Zo maakt u het: schil drie rijpe avocado's en snij in blokjes. Meng de stukjes met 8 g fijngehakte korianderblaadjes, 1/2g zout en het sap van een limoen in een kom. Plet de mengeling met een aardappelstamper of een vork!

VERSE ingrediënten zoals tomatenblokjes, gesneden jalapeño chillis en korianderblaadjes zijn ideaal om toe te voegen.