Garnalen-Limoen- Fajita`s Met Zure Room

Heerlijke garnalen-fajita´s, afgerond met limoensap en zure room.
  • Totale tijd 15 Minuten
  • kruid Medium
  • Porties 4
  • Ingrediënten 9

Ingrédients

  • 1 pak met 8 Old El Paso™ Flour Tortillas
  • 1 zakje Old El Paso™ kruidenmix voor fajita´s
  • 500 g verse, ongekookte garnalen, gepeld
  • 2 limoenen, sap en geraspte schil
  • 2 eetlepels plantaardige of olijfolie
  • ½ kropsla, in hapklare stukken gescheurd
  • 1 middelgrote rode ui, in dunne plakjes gesneden
  • 1 kleine beker zure room
  • 1 bosje koriander, fijngesneden

Bereiding

  • Meng de Old El Paso™ kruidenmix voor fajita´s, het sap en de geraspte schil van 2 limoenen en de olie in een grote kom. Verdeel de mix en zet de helft in een tweede kom opzij.
  • Schep de garnalen in de grote kom en bedek ze goed met de mix. Bak ze op matig vuur kort aan elke kant. Zorg ervoor dat de garnalen goed gaar zijn.
  • Zwenk de gebakken garnalen in de rest van de limoen-kruidenmix in de tweede kom.
  • Verwarm de Old El Paso™ Flour Tortillas volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Leg een beetje sla en garnalen op het midden van elke tortilla, schep er een royale dot zure room op en verdeel er een beetje rode ui en fijngesneden koriander over. Rol de tortilla op en genieten maar!

Tips van de chef-kok

Wanneer er geen verse garnalen te krijgen zijn, kunt u ook diepvries-garnalen nemen. Die moeten vóór het marineren echter worden ontdooid.