tacos-with-lime-and-coriander

Vis-Taco`s Met Limoen En Koriander

Sappige kabeljauw op een bedje van sla, opgedist in een warme, knapperige taco met salsa en guacamole – da´s smullen!
 
  • Totale tijd 20 Minuten
  • kruid Mild
  • Porties 4
  • Ingrediënten 9

Ingrédients

  • 1 pak met 12 Old El Paso™ Taco Shells
  • 1 zakje Old El Paso™ Taco Kruidenmix
  • 1 potje Old El Paso™ Taco Salsa Mild
  • 600 g kabeljauw of schelvis, in stukjes gesneden
  • ½ limoen
  • 1 kleine romanasla, in hapklare stukken gescheurd
  • 1 eetlepel maïskiemolie
  • 1 handje verse koriander
  • Guacamole om op te dienen

Bereiding

  • Leg de vis in een grote kom en strooi de Old El Paso™ Taco Kruidenmix erover. Schud de kom voorzichtig opdat de vis goed met de kruidenmix wordt gemengd.
  • Verwarm de olie in een pan en bak de vis van elke kant 2 tot 3 minuten goed door. Schep de vis uit de pan in een kom, verdeel hem in kleinere stukjes en pers de halve limoen erover uit.
  • Verwarm de Old El Paso™ Taco Shells volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Vul de Old El Paso™ Taco Shells met sla en vis, schep er een beetje Old El Paso™ Taco Salsa en guacamole op en strooi koriander erover. Eet smakelijk!

Tips van de chef-kok

Lekker is ons recept ook met zalmfilet in plaats van kabeljauw of schelvis.