Gerookte BBQ Kip Fajita's

Nieuw: Gerookte BBQ Kip Fajita's

Deze rokerige Mexicaanse BBQ fajita's combineren het beste van de traditionele Mexicaanse keuken met de rijke rokerige smaak van het diepe zuiden. Gemaakt met zoete en rokerige BBQ kip met knapperige paprika’s & uien zijn deze kip fajita's een hartige Mexicaanse favoriet waarvan je het beste kunt genieten met familie en goede vrienden. Dus kom maar op en maak je handen vuil aan deze heerlijke kip fajita's.

Ingrédients

 • 1 Old El Paso™ Original Smoky BBQ Fajita Dinner Kit
 • 500 g sappige kipfilet
 • 1 rode paprika
 • 1 groene paprika
 • 1 ui

Bereiding

 1. Snijd de kipfilet, krokante paprika’s en uien in dunne reepjes.
 2. Doe een scheutje olie in een hete pan en bak de kip al roerend tot hij is doorgebakken.
 3. Voeg de ui, paprika’s en rokerige BBQ Fajita Spice Mix toe.
 4. Bak verder, roerend of de pan schuddend, tot de kip goudgeel is en de groenten nog al dente zijn.
 5. Verwarm de tortilla's door een gaatje in de verpakking te maken en de verpakking 35-40 seconden (deze tijd kan variëren, al naargelang de magnetron) in de magnetron op de hoogste stand te leggen. Voor verwarmen in de oven verwijder je de verpakking, haal je de tortilla's van elkaar af en wikkel je ze in aluminiumfolie. Verwarm de oven voor op 200°C (180°C voor heteluchtovens), gas stand 4 en verwarm de tortilla's gedurende 10 minuten. Houd ze afgedekt en warm tot ze geserveerd worden.
 6. Haal je amigo’s erbij en vul de warme, zachte tortilla's met de rokerige kip en een heleboel groene en rode paprika en geniet van dit Mexicaanse feest.