Runder Fajita's met Guacamole Salsa

Nieuw: Runder Fajita's met Guacamole Salsa

Verhef je fajita's naar het volgende level met een gemakkelijke guacamole salsa ernaast.
  • Totale tijd 40 Minuten
  • kruid Mild
  • Ingrediënten 14

Ingrédients

Fajita's

  • 1 pak (25g) Old El Paso™ Garlic & Paprika Seasoning Mix for Tacos
  • 3 eetlepels limoensap
  • 1 eetlepel honing
  • 500g lendenstuk van rund, in dunne hapklare reepjes gesneden
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • 1 grote ui, in dunne wiggen gesneden
  • 2 gele, groene en/of rode paprika's, in reepjes
  • 8 Old El Paso™ Mini Super Soft Flour Tortillas, verwarmd
  • Guacamole saus
  • 1 tomaat, zaadjes verwijderd en in blokjes
  • 1 avocado, geschild, pit verwijderd en in blokjes
  • 2 eetlepels fijn gesnipperde rode ui
  • 2 theelepels limoensap

Om te serveren

  • Zure room
  • Korianderblaadjes

Bereiding

  1. Houd 2 theelepels van de taco kruidenmix voor salsa apart. Meng de resterende taco kruidenmix, het limoensap en de honing goed in een kleine kom. Voeg de reepjes rund toe en roer totdat de reepjes goed bedekt zijn. Laat dit 15 minuten marineren op kamertemperatuur.
  2. Meng de apart gehouden taco kruidenmix en alle overige salsa ingrediënten goed in een middelgrote kom. Zet de kom opzij.
  3. Verwarm een grote pan met anti-aanbaklaag op hoog vuur en voeg de olie toe. Voeg het rundvlees en de marinade toe en roerbak het 2 minuten. Doe de stukken ui erbij en bak ze 2 minuten mee. Voeg dan de paprika toe en bak nog 1-2 minuten of totdat de groenten net zacht zijn.
  4. Verdeel het vlees en de groenten over het midden van elke warme tortilla en rol ze op. Serveer ze met guacamole salsa, zure room en korianderblaadjes.

Tips van de chef-kok

Tijdnood? In plaats van je eigen salsa te maken kun je gewoon guacamole en salsa kopen en deze bij de fajita's serveren.

Strooi een beetje fijn geraspte kaas in de fajita's voor extra smaak.