Zoete en Pikante Runder Fajita's

Nieuw: Zoete en Pikante Runder Fajita's

Een slimme mix van smaakmakers geeft deze snel gemaakte fajita's power!
  • Totale tijd 20 Minuten
  • kruid Mild
  • Ingrediënten 10

Ingrédients

Fajita's

  • 500g lendenstuk van rund, in dunne reepjes
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • 1 pot (226g) Old El Paso™ Thick ‘N’ Chunky Salsa
  • 50g tomatenketchup
  • 1 eetlepel lichtbruine suiker
  • 1 eetlepel Dijon mosterd
  • 8 Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas
  • 2 kleine kroppen romanasla, in stukjes
  • 2 tomaten, zaadjes verwijderd en in blokjes

Om te serveren

  • Zure room

Bereiding

  1. Verwarm een grote koekenpan op hoog vuur. Voeg de olie toe en bak het rundvlees 2-3 minuten. Draai het daarbij één keer om. Je zult het vlees in 3 keer moeten bakken.
  2. Doe al het rundvlees terug in de pan en roer de salsa, ketchup, suiker en mosterd erdoor. Bak dit 1-2 minuten.
  3. Lepel de rundermix in de tortilla's. Doe sla en tomaten als topping erop. Serveer ze met de zure room.

Tips van de chef-kok

Voeg gebakken paprika's en uien toe aan het rundvlees voor een wat degelijkere maaltijd.

Tarwe tortilla's zijn gemakkelijker te vouwen en breken minder snel als ze warm zijn. Sla de tortilla's gewoon in een schone theedoek of bedek ze met keukenpapier en doe ze 10-15 seconden of tot ze warm zijn in de magnetron op de hoogste stand.