crunch-beef-tacos

Knapperige Rundergehakt-Taco´s

Knapperige taco shells met mals rundergehakt, geraspte kaas, frisse sla en pittige salsa.
 
  • Totale tijd 15 Minuten
  • kruid Mild
  • Porties 3
  • Ingrediënten 5

Ingrédients

  • 1 Old El Paso™ Taco Kit
  • 500 g de bœuf haché
  • 125 g de fromage râpé
  • 2 tomates
  • 1 salade, déchirée en morceaux
  • 1 kit contient : 12 coquilles de maïs, 1 sachet d’épices pour Taco, 1 sachet de sauce pour Taco

Bereiding

  • Vulling voorbereiden: bak het gehakt op middelhoog vuur in een pan. Giet overtollig vocht af. Voeg Taco Kruidenmix en 100 ml water toe en roer het goed om. Breng het geheel aan de kook, zet het vuur dan lager en laat het zonder deksel 10 minuten af en toe omroerend pruttelen tot het vocht is ingekookt.
  • Taco shells voorbereiden
  • OVEN: verwarm de oven voor op 180 °C, gas op stand 4. Leg de taco shells met de open kant naar beneden op een bakplaat en verwarm ze 2-3 minuten in de voorverwarmde oven.
  • MAGNETRON (900 W): leg de taco shells met de open kant naar benden op een magnetronbestendig bord. Verwarm ze 1 minuut op de hoogste stand. Bij minder taco´s reduceert u de tijd navenant. Al naargelang het type magnetron kan de gaartijd variëren.
  • Vullen en genieten: dien de warme taco shells op. Zo kan iedereen zijn eigen taco shell vullen met gehakt, geraspte kaas, tomatenblokjes, sla en de taco salsa. Ook heerlijk met guacamole of zure room.

Tips van de chef-kok

Vegetariërs kunnen in plaats van gehakt gewoon 1 blik Old El Paso™ Refried Beans en 1 blik maïs nemen, met daarbij een dot zure room of romige guacamole.