Krokante Kip Fajita's

Nieuw: Krokante Kip Fajita's

Dit recept is een uitgeklede kip fajita met slechts een paar ingrediënten. Maar gooi ze bij elkaar en je hebt een heerlijke maaltijd die je perfect zal verwennen. De krokante kipreepjes zijn de sterren van de show met sappige tomaten en knapperige sla in de bijrollen en een paar dotten zure room en onze smakelijke ‘Thick ‘n’ Chunky Salsa’ als topping voor het hele team. Kom bijeen met je familie en vrienden en geniet van deze eenvoudige maar verrukkelijke krokante kip fajita!

Ingrédients

 • 1 Old El Paso™ Oven Baked Crispy Chicken Fajitas Dinner Kit
 • 500 g kipfilet
 • 1 knapperige sla
 • Verse, sappige tomaten, in blokjes
 • Een dot zure room als dip ernaast
 • Een scheutje plantaardige olie

Bereiding

 1. Verwarm de oven voor op 225°C, (205°C heteluchtoven), gasoven stand 7.
 2. Snijd de kip in dunne hapklare reepjes
 3. Doe de kip, 2 eetlepels plantaardige olie en de Crispy Crumb Seasoning Mix in een plastic zakje. Houd dit goed dicht en schud het tot alle reepjes kip goed bedekt zijn met de specerijen.
 4. Leg de kipreepjes op een ovenrooster en schuif het rooster voor 18 minuten in de oven tot de kip goed gaar, goudbruin en krokant is.
 5. Prik een gaatje in de verpakking van de Soft Flour Tortillas en leg deze 35-40 seconden op de hoogste stand in de magnetron. Om ze in de oven te verwarmen verwijder je de verpakking, haal je de tortilla's los van elkaar en wikkel je ze in aluminiumfolie. 10 minuten op 200°C (180°C bij heteluchtovens), gas stand 4 moet genoeg zijn. Houd ze afgedekt tot ze geserveerd worden.
 6. Leg de krokante kipreepjes rechtstreeks vanuit de oven op de warme tarwe tortilla's en lepel er de frisse zure room, sappige tomaten, knapperige sla en onze Mild Original Salsa over. Roep dan iedereen aan tafel, serveer het eten en aanvallen!