chicken-fajitas-with-pepper-and-onion-filling

Kip-Fajita´s Met Paprika-Ui-Vulling

De klassieker onder de Old El Paso™ producten: sappig opgerolde fajita´s met een vulling van kip. paprika, ui en een heerlijke salsa.
 
  • Totale tijd 15 Minuten
  • kruid Mild
  • Porties 3
  • Ingrediënten 6

Ingrédients

  • 1 Old El Paso™ Fajita Kit
  • 500 g kipfilet, in reepjes gesneden
  • 1 rode paprika, pitjaes verwijderd en in reepjes
  • 1 groene paprika, pitjes verwijderd en in reepjes
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • Olie

Bereiding

  • Vulling voorbereiden: snijd het vlees in reepjes. Snijd de ui en de paprika eveneens in reepjes. Bak het vlees in hete olie en laat het ca. 4 minuten verder bakken. Voeg dan de fajita kruidenmix en de groente toe en roer het geheel goed om. Laat het nog 3 minuten koken tot de kruidenmix en de andere ingrediënten een mooi gemengde vulling vormen.
  • Tortilla´s voorbereiden
  • OVEN: Haal de tortillastapel uit de verpakking en wikkel deze in aluminiumfolie. Verwarm het pakje in de oven bij 200 °C gedurende 10 minuten; scheid dan de tortilla´s van elkaar en houd ze tot het opdienen afgedekt warm. MAGNETRON: Prik meerdere gaten in de folie en verwarm de hele verpakking in de magnetron op maximale stand (650 tot 800 watt) gedurende 35-40 seconden. Open de verpakking (opgelet, heet!), scheid de afzonderlijke tortilla´s van elkaar en houd ze tot het opdienen afgedekt warm.
  • Vullen en oprollen: dien de warme tortilla´s en de vulling op. Iedereen kan nu zijn eigen tortilla beleggen met de vlees-groente-vulling. Doe de origineel salsa erop en rol de tortilla op tot een fajita. Eet smakelijk!

Tips van de chef-kok

Wie dit liever vegetarisch heeft, kan de kip gewoon vervangen door voorgekookte aubergine of courgette.