Blt Sandwiches Met Tomaten-Tartaarsaus

Blanke mayonaise is verleden tijd. In plaats daarvan zijn er ham-sla-tomaten-sandwiches met een grove tartaarsaus op zijn Frans.
  • Totale tijd 30 Minuten
  • kruid Medium
  • Porties 4
  • Ingrediënten 11

Ingrédients

  • Tartaarsaus
  • 1 potje Old El Paso™ Chunky Salsa Dip Mild
  • 120 ml mayonaise
  • 1 theelepel verse peterselie, gesneden
  • 1/2 theelepel verse dille, gesneden
  • 1 augurk, in blokjes
  • 1 theelepel Dijon-mosterd
  • Sandwiches
  • 12 plakken spek
  • 8 sneetjes meerkoren-toastbrood, geroosterd
  • 4 grote bladeren kropsla
  • 8 schijven tomaat
  • 4 plakken Tilsiter-kaas (à 30 g)

Bereiding

  • Meng de ingrediënten voor de tartaarsaus grondig met 2 eetlepels salsa in een middelgrote kom en zet deze opzij.
  • Bak het spek krokant en dep het vervolgens voorzichtig droog met keukenpapier. Zet dit opzij.
  • Smeer de sneetjes toastbrood aan één kant in met tartaarsaus. Beleg 4 sneetjes met sla, tomaat, kaas en spek. Leg tot slot de andere sneetjes met de besmeerde kant omlaag erop.