Barbecue-Chicken-Fajita´s

Barbecuesaus verleent fajita´s een verrassend ander tintje. Bij dit gerecht loopt het hele gezin gegarandeerd het water in de mond!
  • Totale tijd 30 Minuten
  • kruid Mild
  • Porties 4
  • Ingrediënten 7

Ingrédients

  • 1 Old El Paso™ Fajita Kit
  • 1 grote rode paprika, in dunne reepjes gesneden
  • 1 grote groene paprika, in dunne reepjes gesneden
  • 1 grote ui, gehalveerd en gesneden
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • 250 g kipfilet, in reepjes, gebakken
  • 120 ml barbecue-saus

Bereiding

  • Doe de fajita kruidenmix in een groot, afsluitbaar diepvrieszakje. Voeg dan de paprika en de ui toe en maak het zakje dicht. Schud het zakje nu flink totdat de groente gelijkmatig is bedekt met kruidenmix.
  • Verwarm de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog tot hoog vuur. Doe nu de groente in de pan, verwijder eventuele resten van de kruidenmix van de bodem van de pan en laat de groente al roerend ca. 3 tot 4 minuten gaar worden tot hij bijna al dente-zacht is. Voeg tot slot de kipfilet en de barbecue-saus toe en verwarm het geheel al roerend nog 2 tot 3 minuten.
  • Verdeel de kant-en-klare vulling gelijkmatig over de tortilla´s. Desgewenst opdienen met extra salsa.