Bagel Nachos

Deze knapperige Mexicaanse lekkernijenzijn in slechts 5 minuten klaar om op te dienen. Met kaas gegratineerd in de magnetron worden de bagel-nacho´s opgediend met de Old El Paso™ Chunky Salsa Dip Mild en crème fraîche.
  • Totale tijd 5 Minuten
  • kruid Mild
  • Porties 2
  • Ingrediënten 4

Ingrédients

  • 1 potje Old El Paso™ Chunky Salsa Dip Mild
  • 60 g dun gesneden brood, geroosterd
  • 60 g gruyère, geraspt
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • Bereiding

Bereiding

  • Leg het brood in één laag op een bord dat geschikt is voor de magnetron. Men kan hiervoor ook stukjes brood nemen. Strooi er gelijkmatig de kaas overheen.
  • Verwarm de chips in de magnetron op de maximale stand ongeveer 30 tot 45 seconden tot de kaas gesmolten is en blaasjes krijgt. Dien de kant-en-klare nacho´s op met salsa en crème fraîche.