Avocado-Maïs-Salsa

Deze dip is deels salsa en deels guacamole – samen leveren ze een lekkere combinatie op die dankzij de kant-en-klare salsa en de Mexicaanse groentemix uit blik in een handomdraai is klaargemaakt.
  • Totale tijd 10 Minuten
  • kruid Mild
  • Porties 24
  • Ingrediënten 5

Ingrédients

  • 1 potje Old El Paso™ Chunky Salsa Dip Mild
  • 4 zakjes Old El Paso™ Tortillas Chips Salted
  • 1 middelgrote avocado, zonder pit, geschild en grof gesneden
  • 310 g Mexicaanse groentemix met maïs en paprika, uitgelekt
  • 2 eetlepels verse koriander, gesneden

Bereiding

  • Meng alle ingrediënten behalve de tortillachips in een middelgrote kom.
  • Dien hem meteen op of zet hem afgedekt in de koelkast.

Tips van de chef-kok

Wanneer de avocado nog te hard is, laat u hem gewoon op kamertemperatuur nog 2 tot 4 dagen rijp worden. Rijpe, zachte avocado´s kan men het beste in de koelkast bewaren.