Aziatische Kip- Wraps

In slechts 15 minuten zijn deze wraps klaargemaakt – ideaal voor een snelle snack op de vuist.
  • Totale tijd 15 Minuten
  • kruid Mild
  • Porties 4
  • Ingrediënten 10

Ingrédients

  • 1 pak met 6 Old El Paso™ Wrap Tortillas
  • 240g kipfilet in plakjes (dun gesneden)
  • 80 g ijsbergsla, in stukjes gescheurd
  • 80 g wortel, in kleine blokjes
  • 2 eetlepels grove pindakaas
  • 2 eetlepels teriyaki-saus
  • 1 eetlepel bruine rietsuiker
  • 1 eetlepel warm water
  • 1 theelepel sesam- of raapolie
  • 25 g verse korianderblaadjes, fijngesneden

Bereiding

  • Verroer pindakaas, teriyaki-saus, rietsuiker, water en olie in een kommetje tot een homogene massa.
  • Strijk op alle 4 de tortilla´s ongeveer 1 ½ eetlepel van deze massa. Leg er dan 2 plakken kipfilet, circa 20 g ijsbergsla, 20 g wortels en 2 eetlepels koriander op. Rol de tortilla´s op.

Tips van de chef-kok

Het beste smaken deze kruidige Aziatische wraps met 170 g verse ananas, bestrooid met ongeveer 1 theelepel geraspte kokos.