Adobo Poulet Wraps

Dit recept is ideaal om restjes te verwerken. Een beetje gekookt kippenvlees van de vorige dag en een paar andere ingrediënten die je haast altijd in huis hebt, kun je in een handomdraai oprollen tot een lekkere wrap.
  • Totale tijd 10 Minuten
  • kruid Mild
  • Porties 8
  • Ingrediënten 6

Ingrédients

  • 1/2 potje Old El Paso™ Chunky Salsa Dip
  • 1 pak met 8 Old El Paso™ Flour Tortillas
  • 220g in reepjes gesneden kippenvlees, gebakken
  • 220 g zwarte bonen, afgespoeld
  • 1 blikje (ca. 200 ml) maïs, uitgelekt
  • 100 ml crème fraîche

Bereiding

  • Meng het kippenvlees, de salsa, de bonen en de maïs in een middelgrote kom. Verdeel de mix dan gelijkmatig over de tortilla´s; laat daarbij aan de onderste rand van elke tortilla ongeveer 5 cm vrij. Doe de crème fraîche erop.
  • Klap de tortilla´s onderlangs circa 1 cm over de vulling; klap vervolgens de linker en rechter rand richting het midden over elkaar. Klap tot slot de bovenste rand omlaag. Serveer dit met een beetje salsa.

Tips van de chef-kok

De wraps smaken nog verfijnder wanneer de vulling voor het oprollen met een paar blaadjes verse koriander worden bekroond.