Vis-Taco´s Met Salsa

Deze typisch Mexicaanse vis-taco´s met Taco Salsa en Flour Tortillas van Old El Paso™ zijn gewoon voortreffelijk – en staan in slechts 25 minuten op tafel.
Totale tijd 25 Minutes
Porties 12
kruid Mild
Ingrediënten 10

Ingrédients

  • 1 pak met 6 Old El Paso™ Wrap Tortillas
  • 1 potje Old El Paso™ Taco Salsa Mild 120 g
  • 700 g stevige witvisfilets (bijv. heilbot, kabeljauw of snapper), in blokjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel gemalen komijn
  • ½ theelepel grof zout
  • ¼ theelepel peper
  • 2 teentjes knoflook, fijngesnipperd
  • 2 eetlepels vers citroensap
  • Desgewenst crème fraîche en avocado, tomaat en kropsla (allemaal gesneden)

Bereiding

  1. Smeer de visfilets in met 1 eetlepel olijfolie. Strooi er dan komijn, zout en peper over. Zet dit opzij.
  2. Verwarm in een grote koekenpan de andere eetlepel olijfolie op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe, roer goed om en fruit hem ongeveer 1 minuut. Voeg dan de vis toe en bak hem ongeveer 5 tot 7 minuten in de pan tot hij een beetje uiteen valt als u erin prikt. Giet tot slot het citroensap over de vis.
  3. Verdeel de vis op de tortilla´s, voeg de salsa toe en rol de tortilla´s op. Dien ze op met de overige ingrediënten.