Mini Stand 'n Stuff Fruit Soft Tortilla

Knapperige tortilla ''bootjes'' gevuld met vers fruit, yoghurt en een topping van honing maken van dit recept een heerlijk dessert van een zomerse maaltijd of barbecue.
  • Totale tijd 5 Minuten
  • kruid Mild
  • Porties 8
  • Ingrediënten 8

Ingrédients

  • 1 verpakking Old el Paso Stand 'n Stuff Mini Soft Flour Tortillas
  • 25g ongezouten boter, gesmolten
  • 200g kleine aardbeien, gehalveerd
  • 160g bosbessen. 1 kleine rijpe mango
  • geschild en in kleine stukjes gesneden
  • 3-4 theelepels Griekse yoghurt
  • Honing als topping
  • Mint blaadjes als topping (optioneel)

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200C (180C voor hetelucht ovens), gas oven stand 6. Smeer de tortilla bootjes licht in met de gesmolten boter. Plaats op een bakplaats. Bak voor 4-5 minuten totdat de tortilla bootjes lichtbruin kleuren. Laat even afkoelen.
  • Vul elk tortilla bootje met aardbeien, bosbessen en mango stukjes. Top af met een lepel yoghurt en een beetje honing. Decoreer met de mint blaadjes en serveer direct.

Tips van de chef-kok

Je kan de tortilla bootjes een dag vantevoren afbakken en bewaren in een luchtdichte doos. Vul ze vlak voordat je ze serveert.

Mix een beetje kaneel met de gesmolten boter voor een warme, rijke smaak.